طرز تهیه زرشک پلو دمی با مرغ و کرفس

به گزارش مجله ستاره، در گزارش زیر طرز تهیه زرشک پلو دمی با مرغ و کرفس را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه زرشک پلو دمی با مرغ و کرفس

به گزارش ،امروز قصد داریم طرز تهیه زرشک پلو دمی با مرغ و کرفس را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

برنج 2 پیمانه

زرشک و کشمش هر کدوم 3 قاشق

محلول زعفران دم نموده 1 قاشق غذاخوری

1 عدد سینه مرغ خرد شده

پیاز 1 عدد میانه

هویج نصف یک عدد

برگ کرفس خرد شده 3 قاشق

ادویه کاری 1 قاشق چایخوری

دارچین و نمک و فلفل

پیاز رو نگینی ریز خرد کنید و در روغن کم بریزید و تفت بدید. هویج رنده شده رو هم بهش اضافه کنید.

بعد از اینکه پیاز سبک شد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و تفت بدید.

ادویه کاری و یکم دارچین رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط بشه. بعد در ماهیتابه رو بذارید و حرارت رو خیلی کم کنید و اجازه بدید مرغ آب بندازه و بپزه.

بعد از 20-30 دقیقه در ماهیتابه رو بردارید و برگ کرفس خرد شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید و باز در ظرف رو بذارید تا 10 دقیقه ای بپزه. اگه آب مرغ خشک شده بود بهش در حد نصف لیوان آب جوش اضافه کنید.

برای زرشک پلو هم من در تنبلانه ترین حالت ممکن پلو رو توی پلوپز پختم و بعد از اینکه آبش خشک شد از یه گوشه ش محلول زعفران ریختم و کشمش و زرشک شسته شده رو گوشه های قابلمه ریختم و درش رو بستم تا نرم بشن. اینطوری دیگه لازم نبود با کره یا روغن تفتشون بدم.

زرشک و کشمش رو میتونید از قبل خیس بدید و توی کره تفت بدید. ظاهر زیباتر و مجلسی تری به پلو میده. بعلاوه میتونید زعفران رو جداگونه با مقداری برنج مخلوط کنید و برای تزیین بهره ببرید.

اگه مرغ رو از قبل با ادویه ها طعم دار کنید نتیجه خیلی خوشمزه تر خواهد بود. نکته مهم این غذا اینه که حتما با حرارت ملایم کار کنید که مرغ با آب خودش بپزه و احتیاج نباشه بهش آب اضافه کنید.

منبع:دونفره

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 4 شهریور 1400 بروزرسانی: 4 شهریور 1400 گردآورنده: upst.ir شناسه مطلب: 1764

به "طرز تهیه زرشک پلو دمی با مرغ و کرفس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه زرشک پلو دمی با مرغ و کرفس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید