طرز تهیه سوپ پای مرغ

به گزارش مجله ستاره، سوپ پای مرغ با کلسیم فراوانی که دارد برای استخوان مفید است و با کمی افزودنی می توانیم یک سوپ پای مرغ خوشمزه برای سرماخوردگی هم درست کنیم.

طرز تهیه سوپ پای مرغ

خبرنگاران | سرویس آشپزی - عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر و اسیدهای چرب است. به همین جهت افرادی که از داروهای پایین آورنده چربی خون مثل استاتین استفاده نمی نمایند نباید این غذا را مصرف نمایند. عصاره پای مرغ، می بایست همراه با کمی پیاز پخته گردد تا کلسیم آن به بیشترین مقدار برسد . پای مرغ همچنین دارای کلسیم فراوان است و برای بیماری های مربوط به استخوان و کمبود کلسیم مفید است. باید توجه داشت که پای مرغ دارای چربی های اشباع شده بسیاری نیز هست که برای بیماران دارای چربی خون بالا بسیار مضر می باشد. از طرفی اگر شکل و ظاهر پای مرغ برای شما خوشایند نمی باشد، می توانید آب پای مرغ را تهیه نمایید و از آن به جای آب مرغ در انواع سوپ بهره ببرید.

طرز پاک کردن پای مرغ

  1. داخل قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید وقتی آب به جوش آمد پاهای مرغ را اضافه کنید.
  2. پس از اینکه 5 دقیقه جوشید آن را از روی حرارت بردارید و با آب سرد آبکشی کنید.
  3. ناخن ها را جدا کنید.
  4. پوست زرد رنگ روی پاهای و بخش تیره رنگ کف پای مرغ را با چاقو جدا کنید.
  5. پس از اتمام کار، پاهای مرغ را بشویید و برای سوپ و انواع غذاهایی که می خواهید بهره ببرید.

مواد لازم برای تهیه سوپ پای مرغ

پای مرغ

10 عدد

پیاز

1 عدد

هویج

1 عدد

کرفس خرد شده

1 لیوان

فلفل سبز

1 عدد

آویشن تازه خرد شده

2 قاشق غذاخوری

برگ بو

1 عدد

روغن

به میزان لازم

نمک

به میزان لازم

طرز تهیه سوپ پای مرغ

  1. ابتدا مطابق روش بالا پای مرغ را تمیز کنید.
  2. پیاز را خرد نمایید و در ظرف مورد نظر همراه با کمی روغن تفت دهید، بعد از سبک شدن پیاز ها، کرفس و آویشن تازه را اضافه نمایید و تفت دهید .
  3. به میزان کافی آب درون قابلمه بریزید و پاهای مرغ تمیز شده، هویج خرد شده و برگ بو را به آن اضافه نمایید، همچنین فلفل سبز را درسته درون آن بیاندازید
  4. حرارت را زیاد نموده، بگذارید آب بجوشد و کمی مواد نیم پز شوند. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید سوپ آرام آرام بپزد و جا بیفتد.
  5. در آخر نمک آن را اندازه کنید و آن را تازه و گرم سرو نمایید. تا سرد نگردد و حالت ژله مانند به خود نگیرد.

مواد لازم برای تهیه سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی

پای مرغ

2 بسته

شلغم متوسط خرد شده

4 عدد

پیاز خرد متوسط خرد شده

2 عدد

هویج متوسط خرد شده

3 عدد

آلو بخارا

5 عدد

طرز تهیه سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی

  1. تمام مواد را به همراه 18 لیوان آب در قابلمه ریخته می گذاریم با حرارت ملایم بسته به فرصتی که دارید از 4 تا 24 ساعت بپزد تا کاملا عصاره پای مرغ کشیده گردد.
  2. حرارت شعله باید خیلی خیلی کم باشد.
  3. تمام مواد را از صافی رد نموده و آب آن بهره ببرید.
  4. آب پای مرغ چربی و کلسترول بالایی دارد. می توانید آب پای مرغ را در یخچال بگذارید تا ببندد و روغن رویش را بگیرید.
منبع: setare.com
انتشار: 16 اسفند 1399 بروزرسانی: 16 اسفند 1399 گردآورنده: upst.ir شناسه مطلب: 1467

به "طرز تهیه سوپ پای مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ پای مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید