کرمان میزبان رویداد شتاب خرما
به گزارش مجله ستاره، مدیرکل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور با بیان اینکه رویداد شتاب خرما 7 آذر در کرمان برگزار می گردد، گفت: افراد دارای ایده تا اول آبان ماه می توانند طرح های خود را به ثبت برسانند.
به گزارش خبرنگار ، محمد حسین موسی زاده، مدیر کل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در جمع اصحاب رسانه در کرمان با اشاره به اینکه رویداد شتاب خرما 7 آذر سال جاری در کرمان برگزار می گردد، گفت: علاقه مندان تا اول آبان ماه مهلت ثبت ایده هایشان را دارند، پس درخواست داریم افرادی که ایده ای در رابطه با خرما دارند، در سایت ما ثبت نمایند.
او ابراز امیدواری کرد: رویداد شتاب خرما گره ای از کار فعالان این حوزه باز کند و موجب افزایش اشتغال و کار نو در صنعت خرما گردد.
موسی زاده با اشاره به ظرفیت ها و محصولات خوب کرمان توضیح داد: محصولات مختلفی می توان از خرما فراوری کرد و اگر به این مزایا توجه می شد، بیکاری در کرمان و بم وجود نداشت.
او با بیان اینکه بیش از 25 درصد خرمای ایران در استان کرمان فراوری می گردد، بیان داشت: می توانیم با رویداد شتاب خرما شاهد ورود نوآوری و خلاقیت در همه حوزه های مرتبط با این محصول در استان باشیم.
موسی زاده تأکید کرد: باید تحولی در ایجاد شرکت های نوپا و مرتبط با محصولات جدید خرما و اشتغال مبتنی بر محصولات جدید را ببینیم.
مدیر کل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به راه اندازی مراکز نوآوری در این دانشگاه ها گفت: سال جاری تاکنون بیش از 130 مرکز نوآوری تخصصی در مراکز آموزش علمی کاربر دی تاسیس و برایشان مجوز صادر شده و در حال برگزاری استارتاپ ها و رویداد های شتاب تخصصی هستند و امیدواریم در پاییز سال جاری شاهد برگزاری قریب به 50 رویداد شتاب تخصصی در کشور باشیم.
او دانشگاه علمی کاربردی راشغل محور دانست و اضافه نمود: این دانشگاه نگاه به افزایش مهارت در دانشجویان دارد و حوزه پژوهش و فناوری کوشش می نماید بتواند افراد فناور تحویل جامعه بدهد.
مدیر کل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور توضیح داد: در استان کرمان چهار مرکز نوآوری داریم که مجوز آن ها صادر شده و امیدواریم همه مراکز علمی کابردی استان تا انتها سال جاری پیروز به اخذ مجوز یک مرکز نوآوری در استان بشوند.
او اضافه نمود: برای ایجاد مراکز نوآوری سه شرط وجود دارد اول اینکه دولتی نباشد، تخصصی باشد و سرمایه گذار وجود داشته باشد و در این مراکز ایده ها برای فراوری حمایت می شوند.
ب
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان