غرق شدن یک زن 45 ساله در رودخانه هراز
به گزارش مجله ستاره، تهران (پانا) - رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان آمل از کوشش یک هفته ای امدادگران برای پیدا شدن زن 45 ساله در رودخانه هراز اطلاع داد.

به گزارش هلال احمر، جمشید نیک زاد اظهار کرد: در ساعت 13:10 روز شنبه 8 خرداد با اعلام گزارشی به وسیله مرکز 112 جمعیت هلال احمر مبنی بر سقوط زن 45 ساله به نام (ف-عباسپور) در رودخانه خروشان هراز در منطقه کهرود، بلافاصله تیم های امداد و نجات هلال احمر پایگاه های رینه، گزنک، کهرود و یک تیم پشتیبانی از شهرستان آمل به محل حادثه اعزام شد.
وی گفت: در یک هفته گذشته عملیات جست وجو و نجات از ابتدای روز شروع و تا تاریکی شب ادامه داشته اما تا به امروز اثری از پیکر مغروق پیدا نشده است.
نیک زاد گفت: در این عملیات که از نخستین ساعات اعلام خبر شروع و تا به امروز ادامه دارد تیم های امداد و نجات کوهستان، آتش نشانی، نیروی انتظامی، بخشداری و نیروهای مردمی نیز مشارکت دارند.
منبع: خبرگزاری پانا