طرز تهیه مربای زرشک تازه و خشک شده خوشمزه در خانه

به گزارش مجله ستاره، با شنیدن نام زرشک ، اولین چیزی که به ذهن تان خطور می نماید زرشک پلو با مرغ است. اما با این میوه وحشی خوشمزه، مربای زرشک بسیار خوشمزه ای هم درست می گردد که اگر یکبار امتحان کنید مشتری آن خواهید شد. در این مطلب با ما باشید تا تمام ترفندهای تهیه یک مربای خانگی زرشک خوش رنگ و خوش طعم را به شما بگوییم.

طرز تهیه مربای زرشک تازه و خشک شده خوشمزه در خانه

جهت دریافت خدمات رنگ پتینه چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

طرز تهیه مربای زرشک تازه قرمز

مواد لازم
زرشک تازه1 کیلوگرم
شکر1 کیلو و 250 گرم
وانیلنصف قاشق چایخوری
آب4 لیوان

روش تهیه مربای زرشک خوش رنگ خانگی

  • ابتدا باید زرشک ها را به خوبی بخیسانیم ، برای این منظور ابتدا زرشک ها را درون یک کاسه عظیم می ریزیم و کاسه را با آب سرد پر می کنیم. حدود 1 ساعت کاسه را کنار می گذاریم تا زرشک ها به خوبی خیس بخورند.
  • پس از گذشت 1 ساعت زرشک ها را با سرد آبکشی می کنیم و درون یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه یک سوم از شکر را لا به لای زرشک ها می ریزیم و به مدت 4 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا زرشک ها آب بیندازند.
  • پس از گذشت 4 ساعت یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و 5 لیوان آب داخلش می ریزیم ، سپس به جامانده شکر را اضافه می کنیم و شکر را با هم زدن متداوم در آب حل می کنیم. پس از حل شدن شکر مخلوط زرشک و شکر را که در یخچال قرار داده بودیم به قابلمه اضافه می کنیم.
  • حرارت زیر قابلمه را ملایم می کنیم و به هیچ وجه درب قابلمه را نمی گذاریم زیرا باعث بد رنگ شدن مربا می گردد. زمانی که مربا قوام آمد و به غلظت کافی رسید وانیل را اضافه می کنیم و با یک قاشق چوبی به آرامی با مربا مخلوط می کنیم.
  • پس از اینکه وانیل را با مربا مخلوط کردیم سریعا قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا مربای زرشک در دمای محیط خنک گردد. پس از اینکه مربا خنک شد آنرا در ظروف شیشه ای می ریزیم و در جای خنک مانند یخچال نگهداری می کنیم.

طرز تهیه مربای زرشک خشک شده

مواد لازم
زرشک خشک2 لیوان
شکر2 لیوان
وانیلنوک قاشق چایخوری
آب1 لیوان

روش تهیه مربای زرشک خانگی خوشمزه

  • ابتدا زرشک ها را به خوبی می شوییم و در آبکش میریزیم.
  • سپس به صورت لایه لایه زرشک و شکر را درون قابلمه ای می ریزیم و 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم.
  • بعد از 3 ساعت، قابلمه را برداشته و روی حرارت میگذاریم و یک لیوان آب به آن اضافه میکنیم.
  • اجازه می دهیم با حرارت ملایم شکرها حل شوند و پس از 20 دقیقه جوشیدن، وانیل را اضافه نموده و حرارت را خاموش می کنیم.

سخن آخر

مربای زرشک به دلیل طعم ملسی که دارد یکی از مرباهای محبوب میان ایرانیان است که به خاطر وجود زرشک در آن برای بدن هم بسیار مفید می باشد. مربای زرشک را می توانید به همراه خامه یا کره به عنوان یک صبحانه کامل و مفید مصرف کنید.

شما به چه روشی مربای خانگی زرشک را تهیه می کنید؟ از خواص زرشک چه می دانید؟ در پایین همین صفحه با ما در ارتباط باشید.

راستی! شما می توانید با زرشک، لواشک زرشک نیز تهیه کنید و از مزه بی نظیر آن لذت ببرید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 20 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 20 اردیبهشت 1400 گردآورنده: upst.ir شناسه مطلب: 1592

به "طرز تهیه مربای زرشک تازه و خشک شده خوشمزه در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای زرشک تازه و خشک شده خوشمزه در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید