طرز تهیه املت اسفناج و پنیر به روش ساده و سریع!
به گزارش مجله ستاره، املت غذایی است که معمولا برای صبحانه طبخ و مصرف می گردد. اما می توان آن را برای وعده های ناهار و شام نیز سرو کرد. دستور پخت اصلی املت به این صورت است که تخم مرغ همزده با ماده غذایی دیگری مانند گوشت، سبزیجات متنوع، پنیر و … ترکیب و اغلب روی خودش تا می گردد. بنابراین املت انواع مختلفی دارد. اما در ایران معمولا به مخلوط تخم مرغ با گوجه فرنگی یا رب گوجه املت گفته می گردد. املت جزو غذاهایی است که اصلا زمانبر نیست و در صورت کمبود وقت یک غذای مناسب است.
در خبرنگاران بلاگ همراه ما باشید برای یک صبحانه عالی.
پنیر موزارلا | یک و نیم پیمانه |
اسفناج | پنج پیمانه |
تخم مرغ | شش عدد |
پودر سیر | نصف قاشق چایخوری |
پودر پیاز | یک قاشق غذاخوری |
جعفری خشک | یک قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
نمک | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه املت اسفناج و پنیر
با آموزش طرز تهیه املت اسفناج و پنیر با ما همراه شوید.
مرحله اول
ابتدا داخل ماهیتابه یک قاشق روغن می ریزیم . سپس اسفناج ها را اضافه می کنیم و 5 تا 6 دقیقه تفت می دهیم.
سپس بعد از کشیده شدن آب اسفناج، اجازه می دهیم تا مواد سرد گردد.
مرحله دوم
یک ظرف مناسب قرار دادن در فر باشد انتخاب می کنیم، سطح آن را با یک برس روغنی ظرف را چرب می کنیم.
اسفناج های سرد شده را که از قبل تفت داده بودید را داخل ظرف می ریزیم.
روی سطح اسفناج یک و نیم پیمانه پنیر موزارلا می پاشیم و سپس روی پنیر یک قاشق چای خوری پودر پیاز اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در یک ظرف مناسب شش عدد تخم مرغ را شکسته و مخلوط می کنیم تا یک دست گردد.
به تخم مرغ ها یک قاشق چای خوری جعفری خشک ،نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه، نصف قاشق چای خوری پودر سیر و به مقدار دلخواه نمک اضافه می کنیم. با استفاده از همزن دستی مواد را یک دست می کنیم.
مرحله چهارم
مواد آماده شده در مرحله قبل را به پنیر موزارلا اضافه می کنیم. به آرمی مواد اسفناج، پنیر و تخم مرغ را کمی مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
ظرف را در قسمت وسط فر در دمای 190 درجه سانتیگراد قرار می دهیم و به مدت 35 دقیقه اجازه می دهیم تا املت ما آماده گردد.
منبع: اُکالا