برنج سرخ شده هاوایی

به گزارش مجله ستاره، برنج سرخ شده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ نموده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفل دلمه ای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعم دهنده است.

برنج سرخ شده هاوایی

برنج سرخ شده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ شده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفل دلمه ای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعم دهنده است. این غذا خوش طعم، سیر کننده و یک غذای چند منظوره است. شما می توانید پروتئین، کربوهیدرات و سبزیجات مختلف را با طعم های مختلف همزمان در یک غذا داشته باشید. این نسخه هاوایی با برنج نارگیلی و آناناس شیرین و کالباس نمکی درست شده است که یک طعم ترکیبی جالب را ایجاد می نماید در ادامه طرز تهیه برنج سرخ شده هاوایی را در مجله ستاره بخوانید.

مواد لازم

  • برنج دانه بلند: 1 و 1/3 پیمانه
  • شیر نارگیل: 1 و 1/4 پیمانه
  • آب نارگیل یا آب ساده: 1 و 1/4 پیمانه
  • نمک: 1/4 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون: 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد: 1 قاشق چای خوری
  • فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد نگینی شده
  • پیازچه: 1/3 پیمانه، خرد شده
  • سیر: 2 حبه، رنده شده
  • زنجبیل تازه رنده شده: 2 قاشق چای خوری
  • کالباس: 2 پیمانه، نگینی شده
  • آناناس: 2 پیمانه نگینی شده
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • گشنیز: 3 قاشق غذاخوری ریز شده
  • سس سویا: 1 قاشق غذاخوری یا بیشتر

طرز تهیه برنج سرخ شده هاوایی

  • در یک ماهیتابه گود یا قابلمه، شیر نارگیل بریزید، آب نارگیل یا آب را به همراه نمک اضافه کنید. روی حرارت متوسط به بالا بگذارید.
  • برنج را به آن اضافه کنید و شعله را پایین بیاورید. بگذارید قل بخورد تا زمانی که مایعات جذب برنج گردد. یعنی حدود 15 تا 18 دقیقه.
  • برنج را از روی گاز بردارید و بگذارید 10 دقیقه بماند.
  • در حالی که برنج استراحت نموده و جا می افتد، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1/2 قاشق چای خوری روغن کنجد را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت تقریبا زیاد، گرم کنید.
  • فلفل دلمه ای و پیازچه را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که فلفل ها نرم شوند یعنی حدود 4 دقیقه.
  • سیر و زنجیل را ریخته و بهم بزنید، سپس کالباس و آناناس را هم اضافه کنید و بگذارید با سایر مواد گرم شوند یعنی حدود 1 دقیقه.
  • همه مواد داخل ماهیتابه را یک طرف جمع کنید. بقیه روغن زیتون یعنی 1/2 قاشق غذاخوری به اضافه 1/2 قاشق چای خوری روغن کنجد را داخل بخش خالی ماهیتابه بریزید.
  • تخم مرغ را داخل بخش خالی بریزید، با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید سپس بهم بزنید تا پخته و خاگینه ای گردد. زیاد هم نپزید که لاستیکی گردد.
  • برنج، پیازچه (ساقه سبز و نازک) و گشنیز را اضافه کنید و سس سویا را روی همه مواد بریزید. همه مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. در صورت دل خواه همانطور که گرم است با سس سیراچا سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای بین الملل طرز تهیه پلو یونانی با مرغ را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 20 آذر 1399 بروزرسانی: 20 آذر 1399 گردآورنده: upst.ir شناسه مطلب: 1301

به "برنج سرخ شده هاوایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برنج سرخ شده هاوایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید