با این سالاد به تایلند سفر کنید
به گزارش مجله ستاره، منوی غذایی تایلندی هاـ از غذاهای دریایی عجیب و غریب شان که بگذریم ـ پر است از جوانه ها و سبزیجات که انصافا ترکیب آنها با هم و با طعم و مزه سویا سس بسیار دلچسب و لذت بخش است.
اگر گیاهخوار هستید، از این احساس بی بهره کنند.
1. در یک قابلمه مناسب اندازهی آب و نمک ریخته و بعد از جوش آمدن آب، نودل ها را داخل آب بریزید و سه تا چهار دقیقه بعد آن را آبکش کنید. کمی روغن کنجد هم به نودل اضافه کنید و کناری بگذارید.
2. تابه مناسبی انتخاب کنید و اندازهی روغن کنجد در آن بریزید و سیر و زنجبیل را یک دقیقه تفت دهید. فلفل دلمه ای را همراه با بروکلی، ذرت و قارچ اضافه کنید و سه دقیقه تفت دهید.
3. پیازچه، کلم برگ خردشده و جوانه ماش را به مواد اضافه نموده و دو دقیقه حرات دهید. حالا نوبت نودل می رسد. نودل را در همان تابه بریزید و بعد از اضافه کردن سویا سس و نمک و فلفل مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
4. شعله اجاق گاز را زیاد کنید و دو تا سه دقیقه روی شعله زیاد حرارت دهید تا مواد پخته و نودل هم گرم گردد. بعد از این مدت شما می توانید آن را سرو کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
250 گرم نودل
3 ق س روغن کنجد
2 حبه سیر (رنده گردد)
یک تکه 5/2 سانتی متری زنجبیل (رنده گردد)
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز (خلالی خرد گردد)
120 گرم کلم بروکلی (خرد گردد)
120 گرم ذرت درسته کنسروی (از وسط نصف کنید)
200 گرم قارچ (حلقه حلقه کنید)
2 دسته پیازچه (خرد کنید)
120 گرم جوانه ماش
یک پیمانه کلم برگ خرد شده
3 ق س سویا سس
به اندازه لازم نمک و فلفل
منبع: همشهری آنلاین