قرص غضروف ساز تریپل فلکس و موارد مصرف آن

به گزارش مجله ستاره، آرتروز از بیماری های دردناک مفصلی است که به دلیل از بین رفتن مایع غضروفی بین مفاصل ایجاد می گردد. برای کاهش درد ناشی از این بیماری می توان از داروهایی با عنوان قرص غضروف ساز استفاده کرد. تریپل فلکس یکی از انواع این داروهاست.

قرص غضروف ساز تریپل فلکس و موارد مصرف آن

افراد زیادی مبتلا به بیماری های مربوط به مفاصل مثل آرتروز هستند. این مشکل به دلیل از بین رفتن ماده غضروفی بین مفاصل ایجاد می شود و بیمار معمولا به هنگام مراجعه به پزشک داروهای مسکن و در مواردی هم دارویی تحت عنوان قرص غضروف ساز دریافت می نماید. اما فکر می کنید این دارو تا چه اندازه می تواند در کاهش درد و التهاب مفصل موثر باشد؟ در ادامه به آنالیز این موضوع و معرفی قرص غضروف ساز تریپل فلکس می پردازیم.

آیا قرص غضروف ساز یک درمان کننده است؟

موادی که امروزه به نام غضروف ساز در بازار دارویی وجود دارند همگی ماده موثره ای به نام گلوکزامین دارند و بعضا حاوی کندروایتین سولفات هم هستند. مطالعات زیادی بر روی موثر بودن یا نبودن گلوکزامین و کندروایتین سولفات بر روی فرایند آرتروز و ساییدگی مفصل و درد مفصلی اجرا شده ولی هیچ مطالعه ای تا به امروز نشانه نداده که این مواد تاثیری در فرایند ساییدگی و آرتروز داشته باشند و مهمتر از همه هیج مطالعه ای نتوانسته نشان دهد که این مواد غضروف ساز هستند؛ چرا که وقتی قوطی دارو را می خرید که روی آن نوشته شده است گلوکزامین / کندروآیتین سولفات شما نمی توانید مطمئن باشید واقعا چیزی را که می خواهید بدست آورده اید. طبق مطالعه جدیدی که به عمل آمده تنها نیمی از این مکمل ها واقعا به اندازه ای که بر روی جعبه ذکر نموده اند حاوی این مواد هستند.

قرص تریپل فلکس چیست؟

قرص تریپل فلکس (Triple Flex) یکی از انواع قرص غضروف ساز می باشد که حاوی 3 ترکیب مورد احتیاج برای ساختمان مفصل و غضروف است. این 3 ترکیب عبارتند از: گلوکزامین، کندروئیتین و متیل سولوفونیل متان (MSM).

گلوکزامین که توانایی کاهش درد آرتروز را دارد. کندروئیتین که جهت ساخت کلاژن که ترکیبی ضروری برای استحکام بافت مفصلی است و متیل سولوفونیل متان که منبع مهم تامین گوگرد در مفاصل بوده و علاوه بر کاهش درد، دارای اثرات ضد التهابی بر مفاصل است.

نام های تجاری، موارد مصرف، عوارض و تداخل دارویی

نام های تجاری-
موارد مصرف

بهبود و التیام دردهای مفصلی

عوارض عوارض گوارشی مثل تهوع، استفراغ و اسهال
تداخل دارویی داروهای رقیق کننده خون

مقدار و نحوه مصرف قرص غضروف ساز تریپل فلکس

میزان دقیق مصرف این دارو باید توسط پزشک متخصص معین شود. به طور معمول قرص تریپل فلکس به صورت 3 بار در روز مصرف می شود و تاثیر دریافت از آن حداقل به 4 الی 6 هفته زمان احتیاج دارد.

نکاتی که در رابطه با مصرف قرص تریپل فلکس باید بدانید

  1. چنانچه مبتلا به دیابت هستید این دارو را بااحتیاط مصرف کنید.
  2. مصرف این مکمل در زنان باردار و شیرده و یا کسانی که به غذاهای دریایی حساسیت دارند باید با نظر پزشک صورت گیرد.
  3. دارو را در جای خنک و دور از دسترس بچه ها نگهداری کنید.

توصیه ها و مراقبت های پرستاری

  • استفاده از محصولات موضعی و مکمل های خوراکی ضد التهاب جهت دستیابی به نتیجه بهتر توصیه می شود.
  • مصرف این مکمل ممکن است احتیاج به داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی مثل ایپوبروفن را جهت درمان تورم و درد ساییدگی مفصل کاهش دهد.

امیدواریم از این مطلب استفاده کافی را برده باشید. خواهشمندیم درصورتیکه تجربه مصرف این مکمل را داشته و دیدگاهی در این باره دارید با دیگر خوانندگان مجله خبرنگاران در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

گروه سلامت خبرنگاران

منبع: setare.com
انتشار: 16 بهمن 1399 بروزرسانی: 16 بهمن 1399 گردآورنده: upst.ir شناسه مطلب: 1410

به "قرص غضروف ساز تریپل فلکس و موارد مصرف آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قرص غضروف ساز تریپل فلکس و موارد مصرف آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید