تفاله لیمو ترش را دور نریزید!
به گزارش مجله ستاره، موقعی که دارید آبلیمو را صاف می کنید دقت داشته باشید دانه های لیمو که ته ظرف تان ته نشین شدند را با تفاله هایی که در صافی است قاطی نکنید، چون دانه ها تلخ هستند و باید از تفاله ها جدا شوند کارتان سخت می شود.
تفاله لیموترش از خود آبلیمو بیشتر کاربرد دارد. از کاربرد های تفاله لیموترش در این مطلب برای تان می گوییم.
اول از همه که آب لیمو را با دستگاه گرفتیم یک روز و چند عدد هویچ را پوست کندیم و گذاشتیم داخلش تا 24 ساعت بماند و بعد از صافی رد کردیم. حتما هویج ها را هم دربیاورید و نگذارید بماند. این کار باعث می شود تلخی آبلیمو گرفته شود.
موقعی که دارید آبلیمو را صاف می کنید دقت داشته باشید دانه های لیمو که ته ظرف تان ته نشین شدند را با تفاله هایی که در صافی است قاطی نکنید، چون دانه ها تلخ هستند و باید از تفاله ها جدا شوند کارتان سخت می شود.
اگر تفاله هایتان دانه دارد جدا کنید.
حالا چه کار کنیم با اینهمه تفاله لیمو؟!
یک مقدارش را بریزید در یک ظرف و بگذارید خشک شود. بعد آسیاب کنید و داخل خورشت ها و خوراک و ماکارونی و انواع سوپ ها بریزید که عالی می شود.
من در شیشه کوچک را از تفاله پر کردم و با کمی آبلیمو برای وقت هایی که می خواهم:
شربت درست کنم بااین تفاله ها عالی می شود.
برای داخل خورشت هایتان مخصوصا قورمه سبزی عالی می شود.
برای دمنوش ها که کلی خاصیت دارد. فقط وقتی از دما افتاد بریزید کمی داخل فنجان
برای تمیز کردن سینک و شیر آلات و مایکروفر و ظروف مسی که کافی است با کمی نمک مخلوط کنید و از تمیزی شان لذت ببرید.
برای استفاده از ماسک های صورت که کمی تفاله را با عسل مخلوط می کنم برای لک ها عالی است؛ هفته ای یبار
می توانید تفاله ها را هم در قالب یخ بریزید و بعد از اینکه یخ زد داخل کیسه بگذارید و در فریزر نگه دارید و در مواردی که در بالا گفتم استفاده کنید.
منبع: رکنا
منبع: فرادید