15 ایده خلاقانه برای جدا کردن فضای داخلی اتاق
به گزارش مجله ستاره، دلایل زیادی وجود دارد که فضاهای بزرگ را جذاب و دوست داشتنی می نماید. در محیط های کاری فضای بزرگ باعث تسهیل در روابط و همکاری بیشتر می گردد، در خانه ها نیز باعث گردش بیشتر نور و هوا و احساس دل باز بودن می گردد. اما هنگامی که نیاز به فضای خصوصی تری داریم و یا می خواهیم کاربری متفاوتی را تعریف کنیم چه؟
در این شرایط می توان از عناصر جدانماینده استفاده کرد. این عناصر می توانند فضا را به بخش های کوچک تری تقسیم نمایند، بدون این که محیط دلگیر و یا تاریک گردد.
در ادامه 15 ایده مربوط به این مبحث را مشاهده خواهید کرد که در شرایط متفاوتی اجرا شده اند.
1. این کتابخانه می تواند به گونه ای که شما مایل هستید در بین دو اتاق مختلف قرار گیرد، ایستاده بر روی زمین و یا آویزان شده از سقف. طراح این کتابخانه Daniele Lago نام دارد.
2. این دیوار را خودتان به راحتی می توانید با هر ریسمانی ایجاد کنید و این خوبی را دارد که نور را در هیچ فضایی از دست نخواهید داد.
3. این دیوار فلزی توسط گروه معماری Stuart Silk طراحی شده است و علاوه بر تقسیم کردن فضا، شاخصه ای جسورانه و قوی در دکوراسیون داخلی این خانه به حساب می آید.
4. دیواره های گیاهی نیز یکی از بهترین نوع دیوارهای جدا کننده هستند زیرا علاوه بر زیبائی، هوا را تمیز نگاه داشته و از آلودگی صوتی محیط می کاهند.
5. هر یک از این قطعات لوزی شکل قابلیت این را دارند که بر روی محور خود چرخیده و باعث ایجاد سایه روشن شوند. طراح این پنل زیبا Bas van Leeuwen نام دارد.
6. این قفسه های زیبا و ثابت توسط SL*Project طراحی شده اند و علاوه بر کاربرد اصلی خود، با افزودن گیاهان به دکوراسیون باعث ایجاد محیطی گرم شده اند.
7. این قفسه بندی شیک که تقریباً از کف تا سقف امتداد یافته یکی از زیباترین عناصر جداکننده در این مجموعه است و توسط استودیوی دیزاین Pietro Russo طراحی شده است.
8. این دیواره دست ساز که با طناب ساخته شده توسط استودیوی A2 و برای جداسازی دو بخش متفاوت یک رستوران طراحی شده است. این عنصر تقسیم کننده تبدیل به یک شاخصه هنری برای این رستوران شده است.
9. این شبکه جدا کننده از میله های فلزی و جعبه های معلق ساخته شده و ورودی خانه را از قسمت غذاخوری متمایز نموده است. طراح این دیواره Hufft Projects است.
10. این آپارتمان مدرن و معاصر عناصر زیادی از طبیعت در خود جای داده است، مانند دیواره ای از تخته های چوبی مابین اتاق نشیمن و اتاق غذاخوری. دیزاین این دیواره توسط گروه طراحان PplusP صورت گرفته است.
11. هم چنین برای جداسازی دو بخش می توان از شیشه های رنگی استفاده کرد که نور و ارتباط بین دو بخش را نیز از بین نمیبرند. نمونه زیر توسط Concept/Glass اجرا شده است.
12. طناب هایی آویزان از سقف و معلق مابین میزهای این رستوران باعث شده تا در هنگام صرف غذا مشتریان احساس راحتی بیشتری داشته باشند.
13. تخته های چوبی در این اتاق باعث به وجود آمدن دیواره کوتاهی مابین وان حمام و تخت خواب شده اند.
14. دیواری فلزی با طرح های هندسی راهروی ورودی این آپارتمان را از آشپزخانه جدا نموده است. این نمونه زیبا توسط گروه معماری GAO طراحی شده است.
15. باز هم از تخته های چوبی باریک استفاده شده است برای جدا کردن اتاق نشیمن از آشپزخانه. هم چنین دو دو طرف این دیواره کابینت هایی نیز قرار گرفته است.
منبع: contemporist.com
منبع: دیزاین مترز