رصد نحوه مصرف وجوه خیریه در آموزش عالی امکان پذیر شد، هدف گذاری افزایش جلب مشارکت مردمی و خیرین در دانشگاه ها

به گزارش مجله ستاره، رئیس صندوق رفاه دانشجویان با اشاره به عملیاتی شدن سامانه حامیان صندوق رفاه دانشجویان از برنامه افزایش جلب مشارکت خیرین در تجهیز و ساخت سراهای دانشجویی، تغذیه، تسهیلات کرونایی، خاتمه نامه و تجهیز آشپزخانه و سلف سرویس ها اطلاع داد.

رصد نحوه مصرف وجوه خیریه در آموزش عالی امکان پذیر شد، هدف گذاری افزایش جلب مشارکت مردمی و خیرین در دانشگاه ها

اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات تحصیل در دانشگاه های استرالیا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی استرالیا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی استرالیا، بهترین مسیر را به سوی دانشگاه های استرالیا انتخاب کنید.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران، چندی پیش صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از راه اندازی سامانه حامیان صندوق رفاه دانشجویان برای جلب مشارکت های مردمی در حوزه آموزش عالی و استفاده بهتر از این امکان اطلاع داد.

همچنین در نامه ای به روسای دانشگاه ها با اعلام شروع به کار سامانه حامیان صندوق رفاه دانشجویان از آنان خواسته شد که در این باره مشارکت نمایند. در حال حاضر اکنون این سامانه روی وب سایت همه دانشگاه ها بارگذاری شده است و عملا طرح افزایش جلب مشارکت های مردمی در وزارت علوم کلید خورد.

ناصر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خبرنگار، درباره اهداف و قابلیت های این سامانه، گفت: یکی از قابلیت های مهم در این سامانه امکان مشخص دقیق مصرف وجوه یاریی خیرین است.

وی شرح داد: این سامانه از بخش های مختلفی تشکیل شده که خیر می تواند در صورت تمایل دانشگاه مورد نظر و هدف یاری خود را به صورت دقیق انتخاب کند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اضافه نمود: همچنین پس از واریز وجوه هم امکان رصد نحوه مصرف در این سامانه وجود دارد.

مطیعی خاطر نشان کرد: هدف از راه اندازی این سامانه افزایش جلب مشارکت های مردمی و یاری های خیرین در آموزش عالی است که به وسیله ایجاد سطوح و ظرفیت های جدید در حال پیگیری است.

رصد نحوه مصرف وجوه خیریه امکان پذیر شد

آنالیز این سامانه نشان می دهد که سامانه از بخش هایی از جمله حامیان خارج از کشور، تجهیز سراهای دانشجویی، مشارکت در ساخت سراهای دانشجویی، یاری هزینه تغذیه و یاری هزینه سفر به عتبات تشکیل شده است.

همچنین مشارکت در خشت ماندگار، پرداخت تسهیلات کرونایی، یاری به رفاه دانشجویان با نظر صندوق، کالا و خدمات، یاری به خاتمه نامه های دانشجویی و تعمیر و تجهیز آشپزخانه و سلف سرویس از دیگر بخش های این سامانه است.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 12 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: upst.ir شناسه مطلب: 1094

به "رصد نحوه مصرف وجوه خیریه در آموزش عالی امکان پذیر شد، هدف گذاری افزایش جلب مشارکت مردمی و خیرین در دانشگاه ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رصد نحوه مصرف وجوه خیریه در آموزش عالی امکان پذیر شد، هدف گذاری افزایش جلب مشارکت مردمی و خیرین در دانشگاه ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید