خبرنگاران ترافیک در خروجی های مشهد پُرحجم است
به گزارش مجله ستاره، مشهد- خبرنگاران- سرپرست پلیس راه خراسان رضوی گفت: ترافیک صبحگاهی در خروجی های مشهد پُرحجم است.

سرهنگ حسین میش مست صبح دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران اضافه نمود: بیشترین حجم ترافیک مربوط به خروجی مشهد به چناران و مشهد به فریمان است.
وی اضافه نمود: اغلب جاده های استان نیز مه آلود هستند و رانندگان باید با رعایت سرعت مطمئنه در جاده ها تردد نمایند.
سرپرست پلیس راه خراسان رضوی گفت: طی 24 ساعت گذشته هشت فقره تصادف جرحی با 9 مجروح و هفت فقره تصادف خسارتی در جاده های این استان اتفاق افتاده است.
استان 6 میلیون و 400 هزار نفری خراسان رضوی با گستره ای معادل هفت درصد مساحت کشور، 20 هزار و 575 کیلومتر جاده دارد که 6 هزار و 423 کیلومتر آن بین شهری و 14 هزار و 152 کیلومتر آن راه روستایی است.
منبع: ایرنا
انتشار: 14 بهمن 1399
بروزرسانی: 14 بهمن 1399
گردآورنده: upst.ir
شناسه مطلب: 1405
به "خبرنگاران ترافیک در خروجی های مشهد پُرحجم است" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران ترافیک در خروجی های مشهد پُرحجم است"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید